Razboi in USL Arad (si) pentru controlul presei

Razboi in USL Arad (si) pentru controlul preseiCât de străin de realitate sau de limba română poate să fie cineva, pentru ca să asocieze o eroare din tastatură cu un război politic și atentat la libertatea presei?!

De o asemenea rătăcire logică a dat dovadă azi Răzvan Crețu. Demn producător de click-uri pentru website-ul arq, acesta povestește (cu multe link-uri pe cuvinte-cheie gen directori, Arad, sau joi ?!), cum conferințele de presă săptămânale ale PC și PNL se suprapun mâine. Și care este concluzia oferită publicului arădean: Razboi in USL Arad (si) pentru controlul presei.

Înțeleg că proaspătul mic mogul, Falcă, nu vrea să fie asociat cu controlul presei, iar ca urmare îndeamnă aparatul său de propagandă să profite de aberațiile despre Realitatea TV și să distribuie ideea că USL vrea să pună mâna pe presă. Însă cât de înapoiat trebuie să fii ca să asociezi o greșeală de programare a unei conferințe cu controlul presei? Cât?! Ori Răzvan Crețu nu știe ce înseamnă controlul presei, razboi, politica, si poate nici presa (dupa cât de profesionist deduce), ori este sigur că cititorii arq sunt atât de proști încât vor crede această sminteală. Știam că mass-media locală nu se compară cu cea de la București, sau cea din străinătate, dar la o asemenea prostie nu cred că s-a gândit nici Dan Diaconescu. Iar el a acceptat să fie aruncat în direct într-un tomberon!

One Reply to “Razboi in USL Arad (si) pentru controlul presei”

  1. oare ai vrea sa-l ai colaborator pe Razvan? el sa fie de vina sau superiorii/politica editoriala si target-ul aferent de atins in unitatea de timp masurabila acceptata?

Leave a Reply