Va dati seama cat mai avem de reglementat?!

”Suntem doar la 17% din reglementarea din UE. Vă dați seama cât mai avem de reglementat?!”

Ați crede că afirmația din titlu vine din partea Prim-ministrului Ponta, dar v-ați înșela. Cuvintele de mai sus îi aparțin primarului în funcție al Aradului, Gheorghe Falcă (PDL).

Politicianul de dreapta (?!) a afirmat în cadrul ședinței publice a Consiliului Local din 20 decembrie, că publicitatea din oraș nu este încă reglementată, precum atâtea multe alte lucruri în municipiul Arad. Din capul locului, a împărtășit audienței, că orașul are reglementate doar 17% din activitățile și obiectele pe care Uniunea Europeană le reglementează. Cu toate că primarul PDL nu a spus la care componentă a Uniunii Europene (statele membre, Comisia Europeană, Consiliul de Miniștri, Parlamentul European) face referire, mustrarea administrativă a fost făcută.

.Însă, de o mustrare ideologică s-ar putea să beneficieze însuși „omul politic de talie națională” (așa cum s-a autosugerat Falcă în ședința CLM), când colegii săi din PDL ar putea să revizuiască disciplinar scăpările de gândire contrar dreptei, a primarului actual al Aradului., în contextul în care partidul dorește să relanseze dreapta în politica românească.

Mai ales că intenția acestei relansări a fost făcută de la Arad, de către Mihai Răzvan Ungureanu, care se afla lângă primarul Falcă. Poate o fi vorba de o altă dreaptă decât cea modernă? Dacă nu este clară înclinația politică a actualului primar de Arad, o putem deduce pe cea partinică, tot dintr-o afirmație de-a sa de data aceasta privind bătutul cuielor în clădirile istorice, odată cu instalarea bannerelor campaniei electorale recente: „nu au nicio scuză, toate partidele, toate!”

4 Replies to “Va dati seama cat mai avem de reglementat?!”

  1. Dreapta si stanga, Mihnea? Chiar?! Cine are nevoie de asa ceva? De ideologie politica? De conduita de partid? De ce nu te multumesti si tu, ca toata lumea, cu faptul ca exista culori diferite (rosu, portocaliu, galben…) si cu logo diferit! Ce-ti trebe ideologie si inclinatie. Ai culori! Ajunga-ti!

  2. Scriu despre dreapta (in acest caz) pentru ca acesti politicieni insista sa faca uz de ideologii si valori politice, cand comportamentul si actiunile lor arata ca nu prea au treaba cu ele. Stating the obvious, stiu, dar e bine sa fie si documentate aceste evidențe pentru cand va avea cineva chef odata sa cauta pe internet subiectul si personajele.

Leave a Reply