Instrument de informare cu si despre alegeri europene

„Retrezirea” politică a partidelor dintr-un somn post campanie electorală, se datorează viitoarelor alegeri europene din 2014. Aproape toate partidele parlamentare și-au revigorat discursul electoral, au început sondajele (deși în centru se află prezidențialele), PSD s-a reîmprospătat și a dat explicit startul campaniei pentru europarlamentare, PNL încearcă să recupereze terenul, iar Traian Băsescu pare să folosească din nou un referendum într-o cursă electorală; până și Forța Civică dă semne că vrea să intre într-o bătălie pentru voturi cât mai curând. În contextul european al viitoarelor alegeri, Parlamentul European oferă o aplicație de facebook celor care vor să fie la curent cu opțiunile de la nivelul comunitar. Astfel, ne sunt prezentate platformele de comunicare on-line al grupurilor politice din cadrul Parlamentului.

instrument de informare cu si despre alegeri europene -aplicatie-pentru-grupurile-politice-din-parlamentul-european

De remarcat:

  • grupul S&D este singurul care folosește un alt nume decât titulatura grupului sau partidului în comunicarea de pe Twitter (@TheProgressives)
  • grupul Europe of freedom and democracy nu are pagină de facebook, ci grup, care nu este atât de permisiv și liber ca interacțiunea unora cu o pagină; ironic, nu?

Leave a Reply