Viva Mamaia – Oioioioioi

Clipul de promovare al stațiunii Mamaia poate reprezenta un reper în comunicarea politica din Romania. Piesa semnată de Loredana are ca și colaboratori pe Alex Velea, Cabron și Mazare – Radu Mazare, nimeni altul decât primarul Constanței (și stațiunii Mamaia, în mod inevitabil).

radu-mazare-clip-mamaia

Să înceapă Carnavalul! Face cinste Salvamarul! Aceste 2 propoziții reprezintă contribuția primarului PSD la piesă. Orice comentariu este de prisos. Media Pro Music a reinventat modul în care politicienii intră în contact cu cetățenii; pentru că înainte de a fi cântăreț, manechin sau Salvamar, Radu Mazăre este politician, primar de aproape 10 ani al municipiului Constanța.

Nu știu în ce context sau către cine este acest clip menit să promoveze stațiunea Mamaia, dar în refrenul piesei putem găsi o părere despre toată „paranghelia”: oioioioioi ! În acest ritm, sunt curios ce clipuri se vor lansa la alegerile europarlamentare sau prezidențiale.

3 Replies to “Viva Mamaia – Oioioioioi”

  1. Acum ai inteles de ce diaspora pare sa ‘sustina’ asemenea politicieni (alde Basescu)? Life’s dull in foreign countries, trebuie un motiv sanatos sa poti sa te prapadesti de ras LOL

  2. Mai rar auzi asemenea porcarii prezentate sub forma de ‘aur’. Si functioneaza, bineinteles, prostii trag la tot ce sclipeste.
    Nici nu stiu de unde sa incep. Ritm de k.t, voce varza, vizual zero, partea de rap praf, costumele exagerate, totul e intr-adevar.. o debandada. Aceeasi debandada din creierele care au scos aceasta jignire la adresa tuturor simturilor deodata (plus estetic).
    Singura parte buna? Mai invata romanul cuvinte noi: delirium tremens. A’ dracu’ rau ‘textierii’ astia 😀

Leave a Reply