Anul in continuare

Cu un Crăciun depășit în vizită la Săvârșin, și în viteză acasă la Arad, cu cel mai notabil eveniment cultural din oraș fiind un altfel de petrecere Tasteful Indiecency, am ”început” 2013… altfel. Mă uit la Rușanu cu al său Revelion~pornografic, sau la tradiționalul checklist exemplificat de Frankie, și nu pot să nu observ că am efectuat o trecere de an cu absolut nici o schimbare în registru. Și cred că nu sunt singurul.

2012 - 2013Nu am abordat nicio resetare atitudinală sau mentală, care să mă facă să îmi stabilesc noi obiective în viața personală, civică sau profesională. Fac asta tot timpul, indiferent dacă e marți, vineri sau octombrie. Singurul criteriu este depășirea sau reconsiderarea obiectivelor precedente. Fluxul comportamental este astfel unul … fix. Bine, Rușanu spune că totuși s-a schimbat ceva: ”ai tăi sunt la putere și d-aia nu mai ai ce scrie politic”; ultima oară când am verificat, părinții mi-au rămas la fel de pensionari ca anul trecut – simți subtilitatea Florine? Cât despre subiecte politice pe blog, rămâi aproape! 🙂

Anul trecut, era Karma; acum 2 ani scriam despre alternative și soluții, iar cu un an și mai în urmă, despre un mare cutremur (de atitudini), pentru ca în 2009, să am amprenta drept laitmotiv.

Anul acesta, am început cu un caritabil, o întâlnire între bloggeri arădeni și cu o analiză a anului mediatic britanic (una românescă nu am găsit, nu există):

http://youtu.be/b54u3f3GoSo

 

6 Replies to “Anul in continuare”

  1. Pe mine ma dezgusta ca unii au nevoie de o ‘sarbatoare’ inventata pentru a-si recalcula atitudinea, reseta gandirea si reface obiectivele. Sa inteleg ca daca nu ar exista ‘revelion’, ei nu ar mai schimba nimic si nu ar mai pune sub lupa niciun microb personal? Ma atasez la ce ai spus si nu am schimbat nimic, nici nu eram constienta ca era an nou. Singurul lucru care ma intereseaza e cand vine sfarsitul lumii odata sa piara tot jegul de pe planeta. Ah, si daca exista un extraterestru sau ba.

  2. Totuși tind să cred că va fi vorba de transformare, nu de sfârșit. Iar cel puțin un extraterestru poate exista, au declarat surse de la Vatican încă din 2008; dacă e pe Marte sau pe Venus, încă nu se cunoaște. Aș fi curios dacă și acesta (aceștia) celebrează perioada de revoluție în jurul astrului central.

Leave a Reply