Gata cu DD (?)

DD a ieșit (din bancă), DD a intrat (la Ministerul Economiei), DD aduce banii, DD s-a metamorfozat în făt-frumos-ul cel mai credibil pentru o perdea de fum perfectă. Ce se află în spatele ei, pot fi multe. Aș vrea să continue povestea; iată de ce.

Chiar dacă am zis acum 7 zile că este o capcană-electorală și chiar dacă Prim-Ministrul a dat publicității adineauri că s-a hotărît anularea negocierilor, fiind conștient că circul făcut de DD/OTV atinge limita penibilului, eu sper (culmea!) ca povestea să nu se termine aici.

„Noi am dovedit ce aveam de dovedit” ar fi ultimul cuvânt al zero-tv-istului, dar tare aș vrea să văd realitate intenția deputatului arădean Calimente, făcută publică în emisiunea Danei Grecu (Antena3), de a cere Președinției, Premierului și SRI-ului informații despre sacii de bani cu care Dan Diaconescu amăgește angajații Oltchim, precum și documentele pe care le flutura în fața camerelor video, precum și declarațiile mincinoase ale acestuia în relația cu Statul într-o procedură de negociere oficială. Pe scurt, să fie responsabilizat pentru toată comunicare politică deșănțată.

Precizare: Parchetul sau chiar și DNA-ul, în loc să alerge țăranii după buletinele de vot, ar trebui să se ocupe de lucrurile de mai sus, dar pe acolo sunt ocupați să se mențină în funcții până când vor ieși din ”sistem” sau la pensie.

One Reply to “Gata cu DD (?)”

Leave a Reply