România celor 6

237.

Necesare: 232. O diferență de 6 voturi a făcut ca ”șeful spionilor din România”, așa cum l-a caracterizat pe M.R.Ungureanu BBC acum 2-3 seri, să devină oficial Primul Ministru al țării.

Vă mai amintiți de urarea celor de la Cațavencii? Tiran Nou fericit!

Ce-ar fi fost dacă publicația caragielească l-ar fi pus pe M.R.Ungureanu în locul lui Blejnar? Am fi avut un traficant de contrabandă ca Prim-Ministru în persoana domnului Blejnar?

E fascinant cum Băsescu continuă să-și bată joc și să fraierească pe toți din România, iar apoi afirmând senin cum le-a tras-o la fraieri! Hă hă hă! Azi seară ne-a zis că îl desemnase pe la spate pe Ungureanu în locul lui Boc, încă din decembrie. Nu ar fi prima oară când ne spune ce s-a întâmplat cu adevărat – vezi Dacă dădeau clipul mai târziu, nu știu cum răspundeam. , în cazul copilului lovit cu pumnul sau palma în față sau în plex.

Cei 17 ne-legitimi

Acest număr reprezintă numărul de parlamentari ai Minorităților. Fără nicio intenție de afront adus minorităților naționale; chiar am votat pentru una dintre acestea în 2008. ÎNSĂ nu ar trebui să poată decide acești oameni asupra unor chestiuni de magnitudine, cum ar fi învestirea unui Guvern. Pentru simplul fapt că nu au atins vreun prag și nu au reprezentativitatea electorală în niciun colegiu pentru a fi legitimi în astfel de acțiuni.

 

P.S. Această postare nu este în contradicție cu cea anterioară, ”La Limită”. Acolo vorbeam despre ideologia ”conducătorului”. Dacă se citește atent, e clar că acest 1 conducător are o suită de sclavi la îndemână. Dar și acolo e vorba de ”unii” nimeni. Marionete pe un sistem piramidal unde stă 1, care se bazează pe unii. Aici e vorba despre cei care au legitimat acest Guvern de Securitate. Diferența de voturi e de 6, în Cațavencii sunt portretizați 6, este al 6-lea guvern al lui Băsescu. Dar pentru a fi corecți, ”cei 17” sunt culpabili.

One Reply to “România celor 6”

Leave a Reply