Ianuarie revolutionar: Ghici, ghicitoarea mea

Luna ianuarie a trecut, iar amprenta manifestațiilor și mitingurilor din stradă par să dispară încet sub centimetri grei de nea. Începute în 11 ianuarie la Cluj-Napoca, protestele au ridicat o țară întreagă în protest față de o plenitudine de lucruri, principala țintă fiind Traian Băsescu și guvernul său. Da, spun de la început că ”problema” a fost o chestiune de comunicare.

În Arad sunt -11 grade Celsius. Totul este acoperit de zăpadă, însă aseară 10 oameni tot au fost în fața Primăriei.

—————————————

”Ghici, ghicitoarea mea?”

—————————————

Da, a fost o greșeală de comunicare, precum toți analiștii, specialiștii, profesorii, publicitarii, vedetele tv, naivii, fanii, aplaudacii, bugetarii corupți sau membri de partid declară. Le puteți găsi declarațiile cu o simplă căutare care să conțină cuvintele ”ce greșeli de comunicare a făcut Băsescu”. Vin să le spun însă că da, deși a fost o greșeală, ea este una de cu totul altă natură.

 

Și poate nu a început tocmai acum, ci atunci când a rostit ”Bă! Liniște ce drecu’?!” sau ”Muie, ți-am spus!”. Este în codul său genetic să fie nerespectuos și dintr-o bucată. Doar că în funcția de Președinte nu poți să îți bați joc la nesfârșit de slujbele, contribuțiile sau munca oamenilor trepidând voios ”Ghici, ghicitoarea mea?”. Nu se face, dar era doar o chestiune de timp până când ”greșeala” va ieși la iveală pentru toți. Greșeala este că Băsescu ocupă funcția de președinte, o persoană total nepotrivită pentru această instituție.

 —————————————

Vezi următorul segment

TOT ÎN STRADĂ

One Reply to “Ianuarie revolutionar: Ghici, ghicitoarea mea”

Leave a Reply