Poza pentru care Vadim Tudor a fost exclus din PRM

poza-vadim-tudor-prm-miscarea-populara

UPDATE: Pentru cei care nu recunosc personajele din fotografiile trucate, în imaginea de mai sus este suprapusă fața lui  C. V. Tudor, pe corpul lui Marian Preda, președintele fundației Mișcarea Populară. Fața celui din urmă poate fi văzută suprapusă pe corpul lui C. V. Tudor, în imaginea de mai jos.

Dincolo de glumă, înlocuirea lui Vadim Tudor de la fruntea Partidului România Mare (PRM) și excluderea lui ulterioară ar putea avea legătură cu strategia pe care este construită Mișcarea Populară.

Dacă citim că în 2011, „pretendenții” la populismul Mișcării Populare erau Gigi Becali (acum la închisoare) sau Dan Diaconescu (acum în izolare mediatică, după ce și-a pierdut 0TV-ul), era normal `să vină și rândul` lui Vadim Tudor. Tribunul explica pentru Antena1 cadrul politic care avea să se construiască în această Mișcare, având în componență mai multe partide (ex: UNPR, PER etc.)

Dacă luăm în considerare și declarația lui Traian Băsescu din septembrie 2011, vedem cum `profețiile` lui Vadim Tudor privind o componență largă (sau alianță politică) sub numele de Mișcarea Populară, prinde formă.

Acest proiect poate exista, dar nu în sensul la ceva ridicol. Nu o să găseşti partide imaculate, nu se poate. Eu cred că trebuie pregătită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. De aceea am şi rugat-o pe fiica mea să înscrie la OSIM. Preventiv, trebuie să gândeşti politic. Este posibil să se creeze o alianţă. – Traian Băsescu

În acest ritm, imaginea de mai jos ar putea deveni realitate până în 2021.

PRM - PREZENTARE - AFIS ELECTORAL

One Reply to “Poza pentru care Vadim Tudor a fost exclus din PRM”

  1. Asta suna a conspiratie, ori dupa cum relata Alexandra Radu, la inceputul lunii Iulie, peste 1.000 de membrii PRM i-au acordat votul de incredere tribunului Corneliu Vadim Tudor ,iar la nici doua saptamani la congresul exceptional organizat la Alba-Iulia s-a votat excluderea acestuia. Ramane de vazut pe ce perioada va ramane Vadim in afara partidului.

Leave a Reply