Voi ce făceați pe 22 iunie ?

 

Sunt sigur că cei implicați într-un fel în comunicare, media, social, civic sau politic, v-aţi confruntat cu o întreagă suită de mesaje, unele absurde altele caracteristice transmițătorului lor, venite din ziua precedentă. Probabil îl apărați pe Regele Mihai de insultele lui Tiran Băsescu. Sau îi dădeați dreptate Președintelui României pentru opinia sa personală privind așa-zisa trădare slugarnică la ruşi.

 

Oricum ar fi fost, pe 22 iunie, România informaţională era sub bombardament. Sub comanda Băsescului însuşi . În 21 iunie a apărut într-o conferință de presă, la microfonul Radio România Actualități, plus la înserata emisiune TV a lui Robert Turcescu și Ion Cristoiu. Într-o singură zi a aruncat cu mesaje în românii cu urechi și/sau ochi, mai ceva ca huiduielile într-un meci de fotbal pe Ghencea. Aducând aminte de instrucţiunile profului David privind manipularea în media, Preşedintele României (a inundatat) a pus pe masa discuţiilor, informaţii mincinoase şi irelevante pentru români, pentru…pentru ce?

* Nu m-am împăcat cu Patriciu, și nici nu am mai vorbit cu el

* Oprescu nu e un candidat credibil

* Ideea de premier tehnocrat, momentul când era posibil a fost depășit

* Geoană a spus că am trădat țara, eu nu am mers la Moscova să iau binecuvântarea

* Dan Diaconescu este, ca politician, o caricatură

* Sincer, nu e firesc sprijinul categoric al ambasadei SUA pentru Constituție

* Abdicarea Regelui Mihai a fost un act de trădare. Doar pentru că a fost slugă la ruși îl iertăm?

* Maximul propus UDMR este 8 + 2, Harghita și Covasna rămân așa cum sunt

* Trebuie să vedem dacă mai pot rămâne în Guvern miniștrii care nu s-au ocupat de investiții

* Las Parlamentului libertatea de a face reformulări în proiectul privind Constituția

* NU voi schimba textul proiectului de revizuire a Constituției

* Mulțumesc Curții Constituționale pentru nivelul înalt de înțelegere a propunerilor pe care le-am făcut

A mai pledat pentru confiscarea ”averii extinse”, a prezentat dorința personală de a convinge opoziția să-i aprobe Constituția în Parlament în schimbul a unor compromisuri, a lovit în Consiliul Suprem al Magistraturii…ce mai, o adevărată mitralieră de subiecte pedeliste, irelevante, inventate şi chiar în  contradictoriu.


Desigur, poate ați uitat în tot acest ocean de irelevanțe, o întâlnire a bătrânului Băsesc cu liderii USL ce avusese loc în ziua de marţi, 21 iunie. Acea scurtă întâlnire de jumate de oră, în care odată bătăiosul Tiran, era vizibil întrecut de argumentele Antonescu şi Ponta. Chiar şi poziţia pe scaun a defunctului-călău a corupţiei, arăta semne de mahmureală sau oboseală intelectuală. Poziţia de neclintire în faţa cererilor lui Tiran era o surpriză chiar şi pentru bătrânul şarpe-de-mare.

 

Asta să fie cauza manipulării  băsesciene?

(De menţionat că preluările instinctive ale sorbiturii prezidenţiale din partea tuturor canalelor de media este un semn de adolescenţă a comunicării. Faptul că îi fac jocul după orice bolborisătură e oarecum dezamăgitor.)

 

Bun. Poate, personal, pentru ego-ul marinăresc al actualului preşedinte, ascunderea eşecului cu liderii USL e un motiv destul de bun pentru tunul de manipulare. Dar pentru pragmatismul comunicatorilor din PDL, motivul era probabil altul:

Promulgarea Legii privind alegerea primarilor într-un singur tur

Modificarea Legii nr.129/2011 doar cu articolul privind un singur tur la desemnarea Primarului, favorizează clar actualele poziţii.

Opţiunea mea de a nu merge la vot este practic anulată. Sunt obligat de Băsescu şi PDL, dacă vreau să nu am dictatori cu faţă democratică, să merg să votez. Schimbarea are loc mult mai greu, atingând improbabilul.

 

Camera Deputaţilor a decis recalcularea pensiilor militare

Pentru că, nu-i aşa, pensia e un ajutor de la Stat, iar milităria e un job de la 9 la 17 ? Nemernicilor.

 

Camera Deputaţilor a decis FRAUDULOS recalcularea pensiilor militare

Dacă fraudă nu e, PDL nu e.

 

Senatul micşorează pedeapsa pentru darea de mită în campaniile electorale

Acum dacă prinde Poliţia pe cineva cu mită, primeşte de la 3 luni la 1 an de închisoare. Ceea ce pentru unii oameni disperaţi e un risc pe care şi-l asumă. În plus, de acum, în timpul campaniei electorale nu mai este interzisă folosirea oricărui material electoral cu excepţia bannerelor, a afişelor electorale şi a documentelor tipărite pentru candidaţi. Deci mingi de fotbal, pixuri, pungi, şepci, pregătiţi-vă să invadaţi mâinile goale ale românilor.

 

Atenţie vă rog! Se manipulează.

** menţiune: am pus doar 2 link-uri din aberaţiile lui T.Băsescu; pentru cei care au nervi, toate se pot găsi pe mediafax, copiind aberația ca titlu al articolului **

One Reply to “Voi ce făceați pe 22 iunie ?”

  1. N-am nervi pentru tampenii dinastea (ma refer la linkuri). In plus … mai suportam putin si dupaia e gata. O demitere a preastimabilului presedinte nu face decat sa-i dea ocazia sa mai candideze odata la alegeri. Nu-l mai vreau. Sa moara! El si juma din incompetentii aia de la conducere!

Leave a Reply